Retourneren of annuleren

Retourneren
PuurZonwering.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan haar producten.
Als een product desondanks niet juist functioneert, dan kunt u ons via klantenservice[at]puurzonwering.nl een mail met de melding toezenden. Hierin omschrijft u het probleem, voorzien van een foto. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Wanneer een product retour wordt gehaald voor reparatie, verzoeken wij u het product te verpakken en te voorzien van onze adresgegevens:

PuurZonwering.nl
Oranjelaan 16
3454 BT De Meern

Bovendien dient het product:

  • in de originele en onbeschadigde verpakking te zitten
  • in originele staat te zijn
  • niet gebruikt te zijn geweest
  • schoon te zijn
  • niet ingebouwd of gemonteerd te zijn geweest

Alle eventueel bijbehorende montagematerialen dienen volledig in de originele verpakking aanwezig te zijn, dit geldt ook voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
Retouraanvragen worden tot uiterlijk 7 dagen na levering in behandeling genomen!

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Uw bestellingen worden op maat gemaakt. Dit betekent dat u uw bestelling niet kunt annuleren. Zoals al gesteld onder Herroepingsrecht Consument (zie Garantie) neemt PuurZonwering.nl nooit een maatwerkproduct retour.
Een uitzondering hierop is alleen mogelijk als een product gebrekkig of incompleet is, en als dit gebrek aantoonbaar aan een nalatigheid of fout van onze leverancier te wijten is.

Ik heb de verkeerde afmeting besteld, kan ik mijn rolgordijn terugsturen?
Afhankelijk van het probleem is het in de meeste gevallen mogelijk om het bestelde product te laten vermaken, d.w.z. smaller en/of korter maken. Hiervoor neemt u contact op met PuurZonwering.nl via klantenservice[at]puurzonwering.nl. Vooraf krijgt u van PuurZonwering.nl een prijsopgave opgestuurd. De kosten van verzending en vermaken zijn voor uw eigen rekening.

Geleverde producten breder en/of hoger maken is helaas niet mogelijk.
PuurZonwering.nl houdt zich niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven maten. Meet daarom altijd nauwkeurig.